devcon-logo-cities

Premium System bidrar till kunskapen om FileMaker i Norden

Vill du träffa, prata med och lyssna på de riktigt inbitna och erfarna utvecklarna så är FileMaker DevCon Scandinavia stället för dig! Premium från Göteborg, Codeo från Köpenhamn och Atatiki från Stockholm anordnar tillsammans ett event där alla nordens utvecklare är välkomna att hålla seminarier eller bara delta och lära sig mer. Det brukar bli två spår med seminarier och workshops där allt från serverkonfiguration och relationsteori till scriptning och webbteknik diskuteras. Även om du är ny i gemet när det gäller att utveckla FileMaker kan vi nästan garantera att du inte hittar en mer kreativ miljö än detta. Här lär sig alla något nytt och får samtidigt umgås med likasinnade. Vi brukar bli kring 100 personer totalt.

En återkommande trend är att FileMaker Inc kommer och visar upp nyheter från USA. År 2012 och 2014 kom till och med FileMaker Inc’s Vice President på besök och berättade massa spännande om FileMakers framtid. I år får vi också besök från FileMakers högkvarter i USA

Vi kommer snart att publicera mer information om årets event. Skicka oss ett email så berättar vi när det händer.

Vill du hålla Seminarie

Föreläsare går gratis på DevCon och det finns mängder av ämnen att prata om! Är du intresserad av att hålla ett seminarie? Kontakta oss så berättar vi mer.