En ny fallstudie från Forrester Wave Research visar på att utvecklingsplattformar med lite kod såsom FileMaker växer sig allt starkare. Den här trenden har uppmärksammats i flera rapporter från 2016 och 2017.
”Intern utveckling av anpassade appar med grafisk programmering bidrar till att samla utspridda verksamhetsprocesser och ger företagen enklare och snabbare åtkomst till komplexa data, vilket i sin tur leder till effektivt samarbete i organisationerna. Rapportering i realtid gör också att företagen kan fatta bättre beslut.”

På Premium fokuserar vi på att bistå företag som vill utveckla kundanpassade affärssystem. Vår approach är att göra detta på våra grundmoduler för projekthantering, försäljning samt mobil datainsamling. På detta sätt ger vi våra kunder en snabb uppstart när vi kan börja anpassningen till kundens affär på en mycket hög nivå. Samtidigt spar detta 100-tals timmar av anpassning. Vi har idag ett 30-tal kunder som alla är ambassadörer för att den kundanpassade vägen är en bra väg när standardsystem inte når helt i mål.

Fördelen med anpassade appar i Filemaker är att det går snabbt att utveckla apparna. Från första idé till färdig applikation tar vanligtvis 1-3 månader att utveckla. Enligt studien tar 71 % av alla appar max 3 månader att utveckla. Efter bolagen har använt sina anpassade appar har 82 % av företagen märkt en minskning i fråga om ineffektiva uppgifter.

Läs hela Filemakers Rapport här 
Klicka här för att kontakta oss