Funktionell Musik

Funktionell Musik använder Premium ERP & affärssystem

Sedan 1967 har Funktionell Musik, med musik som verktyg, skapat oförglömliga upplevelser av varumärken för kommersiella miljöer. Man var tex först med att erbjuda en tjänst för licensierad och utvald bakgrundsmusik. Sedan dess har Funktionell Musik utvecklats och erbjuder nu ett komplett utbud av integrerade lösningar för de flesta branscher som behöver förstärka sina miljöer. Det kan vara i butiker, offentliga miljöer, hotell, restauranger och andra ställen där människor vistas.

 

Visste du att

Idag utsätts en genomsnittlig person som rör sig i samhället för över 3000 annonser dagligen. I den miljön lönar det sig inte att ropa ännu högre. Det enda sättet att göra skillnad är att erbjuda kunderna en multisensorisk upplevelse som fastnar i minnet.

Funktionell Musik levererar designad musik och tekniska tekniska lösningar för att det skall komma trevligt ljud i detaljhandeln, hotell och andra offentliga miljöer.

Till detta skall det dofta rätt och det skall finnas ljusskyltning och utrymningslarm. För att få allt detta att fungera med hög kvalité använder man Premium som verksamhetssystem

 

Om systemet

Premium används med två olika instanser för kontoret i Stockholm och Helsingborg och med lite olika arbetsprocesser på respektive ort. Funktionell Musik är ett bra exempel på kunder som har varit med aktivt och påverkat funktionerna i Premium så att flera olika arbetsflöden kan fungera för samma grundfunktioner.

För service och underhåll av anläggningar använder Funktionell Musik Serviceorder i Premium. Här kan avtal styra om en Service skall kosta eller ingå i avtalet helt automatiskt. Via Premiums webbapp kan tekniker på fältet registrera tid och reservdelar ute på fältet.

Avtalsfakturering är ockås en viktig del där Funktionell Musik har olika perioder och längder på sina faktureringsperioder. Många av kunderna är stora kedjor och datan för återrapportering av alla avtal sker med så kallade huvudavtal där alla installerade anläggningar kan knytas samman.

Artikel

15 April 2020