/, Mobile Collector/cSalt lanserar ny applikation för besiktning av pallställ

cSalt lanserar ny applikation för besiktning av pallställ

Efter flera år i branschen av mobila besiktningar lanserar cSalt nu ett digitalt systemstöd för besiktning av pallställ. Applikationen har unika fördelar av att fungera offline var man än befinner sig inne på ett lager utan koppling till internet och att uppfylla arbetsmiljöverkets regler för pallställ.

Besiktning av pallställ för proffs

I första hand är det ett verktyg för alla de auktoriserade besiktningsmän som utför kontrollbesiktning av olika typer av lagerinredning enligt arbetsmiljölagen. Mobile inspector löser de krav som finns enligt arbetsmiljöverket AFS 2006:4 och tar dokumentationen till en helt ny nivå. Efter besiktningen kommer besiktningsrapporten helt automatiskt som en PDF via den inbyggda rapportgeneratorn.

Uppfyller kraven enligt arbetsmiljöverket

Applikationen har tagits fram tillsammans med Olle Lindblom, Lindkullen AB, som sedan många år jobbat med besiktning av pallställ.
– Vårt nya verktyg både sparar tid och hjälper oss besiktningsmän att leverera korrekta fotodokumenterade protokoll av pallställage enligt SS-EN 15635:2008, berättar Olle. Jag ser cSalt och Premium Software som en naturlig partner för oss professionella besiktningsmän.

– Systemet är prissatt så att även besiktningsmän med ett fåtal besiktningar / egenkontroll per år skall tycka det vara värt att satsa på Mobile inspector, berättar Jan Book på Premium Software.

 

Klicka här för mer information om Mobile inspector 
2016-04-27T09:14:58+00:00