//FileMaker 13 inspirationsseminarium den 7 mars i Göteborg

FileMaker 13 inspirationsseminarium den 7 mars i Göteborg

Seminarium

Det går inte en dag utan att vi får ta del av båda nya och mer långvariga kunders berättelser om hur FileMakerplattformen har hjälpt till att effektivisera vardagen. Användningsområdena går isär och spretar åt många håll men alla är rörande överens, utan FileMaker stannar vardagen.
För drygt två månader sedan introducerade vi nästa generations plattform för affärsproduktivitet, FileMaker 13. Det är en release med mer än 50 nya funktioner, som t.ex

FileMaker WebDirect, en helt ny HTML-5 baserad teknologi
Stor förbättringar i designmöjligheterna
Verktyg med större stöd för mobilitet (iOS)
Ökad säkerhet med AES 256-bitars datakryptering
Sammantaget är det en viktig release som har rönt stor uppmärksam bland annat på grund av sin banbrytande webbteknologi.

För en vecka sedan rapporterade vi att FileMaker Go-appen för iPad och iPhone har passerat en miljon nedladdningar från iTunes App Store. Milstolpen bekräftar vår position som ledande programvara för att skapa skräddarsydda företagslösningar för iPad och iPhone. Vi tror dock att den mobila utvecklingen endast är i sin början och att många fortfarande bara sneglar på detta.
Nu vill vi bjudna in både nya och befintliga kunder, dig och dina kollegor, för att ni ska få lära er mer om FileMakerplattformen och i synnerhet FileMaker 13 och de nya möjligheterna som erbjuds. Vi kommer också bjuda på några kundberättelser som kanske kan hjälpa till att inspirera.

Välkomna till vårt inspirationsseminarium om FileMaker 13.

7 mars kl 09:00-12:00 Göteborg
12 mars kl 09:00-12:00 Malmö
13 mars kl 09:00-12:00 Stockholm

Anmäl dig här.

2014-02-18T08:35:08+00:00