/, Premium System/Bättre förutsättningar för att skapa företagsanpassade appar – FileMaker 15 är här

Bättre förutsättningar för att skapa företagsanpassade appar – FileMaker 15 är här

Premium System välkomnar version 15 av FileMaker Pro.

Köp dina licenser genom oss: info@premium.se

Så här säger FileMaker själva om nyheterna:

  • Mobilitet: Touch ID-stödet gör att utvecklare kommer åt sina företagsanpassade appar på ett säkert sätt med bara ett fingertryck. 3D Touch-stödet ger snabb åtkomst till specifika appar. Nya apptillägg gör det möjligt att anpassa innehåll och dela filer via molnet. iBeacon-stödet tillhandahåller platsbaserade data från den företagsanpassade appen, och med FileMaker WebDirect kan kunderna använda mobiltelefonen för att öppna FileMaker-appar i en webbläsare.
  • Automatisering och integrering: Bland de många tidsbesparande verktygen finns bland annat automatiska produktuppdateringar samt möjligheten att omedelbart återskapa scriptarbete med Ångra-funktion i flera steg. I Scriptfönstret hjälper den rödmarkerade texten dig att enkelt identifiera problemområden i dina Script. ESS-adaptern gör det möjligt att ansluta till ännu fler externa SQL-datakällor, inklusive PostgreSQL och IBM DB2.
  • Användarvänligt: Börja hantera kontakter, lager, innehåll och uppgifter direkt med de nya startlösningarna. Den nya webbaserade hjälpmenyn ger snabbare resultat när du söker efter FileMaker-information. Den går även att ladda ned. De nydesignade ikonerna i statuslisten i FileMaker Pro gör att dina företagsanpassade appar ser fräscha ut.
  • Säkerhet: Med det nya skyddande redigeringsfältet går det att gömma känslig information som användarna inte vill visa på skärmen. De nya proaktiva säkerhetsvarningarna är till exempel meddelanden som visas när en användare försöker ansluta till en värd eller webbplats med ett ogiltigt säkerhetscertifikat. FileMaker Server har nu stöd för SSL-certifikat från nio populära leverantörer och mellanliggande certifikat, SAN-certifikat (subjectAltName) samt certifikat med jokertecken.
  • Prestanda: Med funktionen som loggar statistik för längsta anrop kan du snabbt diagnostisera eventuella nedgångar i FileMaker-plattformen. Förloppsindikatorn i portalen visar när filtrering och sortering av data är slutförd. Den här processen sker nu avskiljt från andra åtgärder så utvecklarna kan fortsätta använda apparna under tiden.
  • Ny licensiering för team: FileMaker introducerar ett nytt, enklare sätt för organisationer om fem personer eller fler att licensiera FileMaker-programvara. Varje användare kan öppna FileMaker Pro (för Användaranslutningar), FileMaker Go eller FileMaker WebDirect (som alla finns på FileMaker Server) för att på ett säkert sätt dela information i realtid. Klicka här för detaljer.

 

Filemakers hemsida med mer info

2016-05-10T14:51:46+00:00