//FileMaker 8.5 är släppt

FileMaker 8.5 är släppt

FileMaker Inc har släppt en ny version av sitt populära databasprogram. Programmet innehåller bl.a. följande nya funktioner.Webbvisare
Anslut databasen till viktiga data från webben som du behöver varje dag – omedelbart och automatiskt!
– Egna webbadresser: Få aktuell information baserad på data i din databas, från populära sökmotorer, kartsökningssidor eller paketspårningssidor, direkt inne i en FileMaker layout.
– Integration av webbprogram: Visa data och samverka med många kommersiella och anpassade webbtjänster med hjälp av FileMakers webbvisare.Objektfunktioner och manus
Använd den nya möjligheten att tilldela namn till vilket layoutobjekt som helst och styr exakt vad dina användare ska se via manusstyrda åtgärder.

FileMaker kunskapscenter
Kom igång snabbt med FileMaker Pro 8.5 med hjälp av självstudiefilmer samt andra övningsresurser.

Universal-version
När det är viktigt med maximal prestanda på en Mac, är FileMaker Pro 8.5 svaret. Med FileMaker Pro 8.5 kan du dra nytta av fördelarna med Intel-baserade Macdatorer samtidigt som du utan problem delar lösningar med Windows-användare.

Viktigt är också följande
FileMaker Inc har släppt en uppdatering till FileMaker 8 Server och FileMaker 8 Server Advanced. Denna uppdatering måste genomföras och är gratis att ladda ner om man skall använda sig av de nya funktionerna som FileMaker 8.5 ger ifrån sig. Så uppdatera server!

2006-07-10T16:18:40+00:00