FUKTAB Startade 1989 och har lång erfarenhet av mobil besiktning av fukt- och vattenskador och är marknadsledande inom branschen. FUKTAB utför uppdrag i hela Västra Götalandsområdet. Man växer med nöjda kunder som uppskattar flexibiliteten och kunnandet hos FUKTAB.

Letade ersättare av system

FUKTAB letade efter ett system som är mer modernt och som går att förändra och anpassa efter verksamhet och arbetssätt. Det var också viktigt att det skulle gå snabbt och enkelt att dokumentera och slutföra ett ärende. När ett ärende är klart så skall fakturan automatiskt hamna i Fortnox. Efter att ha sökt på webben och hittat Mobile Inspector, kontaktades Premium System och processen startade.

– Med systemet Mobile Inspector kan vi enkelt med en App, dokumentera och ta bilder på en vatten-/fuktskada ute på fältet, offline. Därefter går det snabbt att sammanställa en rapport som skickas till försäkringsbolaget och/eller kunden. Systemet är ett standardsystem i grunden, men är anpassningsbart och utvecklat utifrån våra önskemål, säger VD Patrik Haglund

Import och migrering

I dagsläget är Mobile Inspector utvecklat och anpassat efter våra behov, ingen information är överförd från vårt gamla system ännu. Tanken framöver är att importera äldre dokumentation från gamla skadebesiktningar till det nya systemet.

Det bästa med systemet är funktionen och smidigheten att skapa en färdig rapport, med både text och bild, ”Från besiktning till rapport.”
Vi spar mycket tid med att färdigställa en rapport efter utförd besiktning i Mobile Inspector. Kontakten med Premium System har varit väldigt enkel och bra. Konsulten, som gjort de förändringar vi önskat, har varit lyhörd och intresserade och har snabbt och effektivt levererat de vi önskat, på ett ”praktfullt” sätt, säger VD Patrik Haglund

Mobile Inspector

Full kontroll i arbetsprocessen
Mobile inspector är verktyget där du planerar, aviserar, genomför och administrerar besiktningar löpande. Systemets styrkor ligger i att hela tiden ge dig full kontroll av vad som skall göras, vad som pågår och vad som är klart. Användare av Mobile inspector upplever verktyget som enkelt och roligt att använda. Detta har åstadkommits med kraftfulla sökfunktioner och ett enkelt gränssnitt som fungerar på samma sätt var man än jobbar.

Molntjänst där licenser, drift och support ingår

Det är enkelt att komma igång med Mobile Inspector. Allt som behövs för att köra systemet är inkluderat i priset. Det är endast din egen hårdvara och anslutning till internet som som du behöver tänka på. Det finns heller ingen bindningstid annat än det kvartal som för tillfället rullar.
Detta ingår som standard: Planering, Avisering, Mobilt offline, Besiktning, Synk, Rapportering etc.
Vill du veta mer: