Efterfrågan på mobila appar fortsätter att öka. cSalt har under maj månad levererat en anpassad applikation till Novaflex inredningar för att skapa unika kök.

Brett sortiment av köksluckor och stommar

Vill man ha ett skräddarsytt kök helt måttanpassat eller kanske behålla befintliga stommar är Novaflex en av få kökstillverkare i Sverige som ger kunden full frihet. Novaflex erbjuder ett brett sortiment av köksluckor och stommar samt kompletta helkök. Byten av luckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att förnya sitt kök på istället för att riva ut i övrigt fungerande stommar. Novaflex valde cSalts mobila plattform på iPad för att offline kunna kalkylera vad ett luckbyte skall kosta.

Företagsanpassade mobil app för iPad

Novaflex omfattande sortiment gjorde det tidigare mycket svårt att manuellt kalkylera fram priset. Speciellt gäller detta när alla luckor kan väljas med tillval av exempelvis färger, ytbehandlingar och handtag.
– Leveransen till oss är över förväntan, berättar Daniel Grimberg VD för Novaflex.
cSalt har inte bara förstått komplexiteten i vårt artikelsortiment. Dom har även lyckats leverera en företagsanpassad applikation som ger en enkel struktur för våra återförsäljare att ta fram priset på ett komplett kök.

Klicka här för mer information om Novaflex