Canon Business Center i Sverige väljer servicesystem från Premium

S quare Moon har med sin produkt Premium ERP & affärssystem vunnit Canons upphandling av nytt IT-stöd till sina Canon Business centers över hela Sverige. Upphandlingen genomfördes under sommaren 2020 och systemet implementerades på tre månader samma höst. Canon använde tidigare WinServ som verksamhetssystem.

 

Krav på nöjda kunder

”En viktig faktor i våra beslutskriterier är de funktionella kraven. Square Moon kunde visa att de hade ett fungerande servicesystem i drift och med nöjda kunder”, berättar Patrik Svedlund på Canon i Luleå. Våra serviceavtal på Canon Business Center har en mycket stark position på marknaden för copyprint. Därav är kraven på affärssystemsstödet mycket stort när det kommer till kontraktsdebitering och hantering av specifika funktioner för räkneverkshantering och debiteringsreglering av dessa.

 

Anpassningsbara IT-system sedan 1998

”Vi är mycket stolta över att Canon Business Center i Sverige har valt Square Moon som leverantör av sitt nya servicesystem. Vi ser verkligen fram mot ett givande samarbete”, säger Jan Book, VD på Square Moon.

Square Moon utvecklar och marknadsför anpassningsbara IT-system sedan 1998. Bolaget har kunder på främst den svenska marknaden. Sedan 2015 finns flera av av Square Moons system som färdiga produkter. Ett av dessa system är Premium affärssystem som i integration med Visma och Fortnox bildar ett komplett systemstöd för små och medelstora företag inom många verksamhetsområden.

 

Om Canon

Canon Business Center består av 16 stycken enskilda franchisebolag som sträcker sig över hela Sverige. Verksamheten innefattar rådgivning, försäljning, installation och underhåll av dokumenthantering och dokumentsystem. Huvudsakligen arbetar Canon Business Center med produkter från Canon, men hanterar även andra märken när det avser underhåll av maskiner. Även egenutvecklade eller tredjepartsprogram och system säljs, installeras, implementeras och underhålls av Canon Business Center.

Nyhet

04 September 2020