Systemutvecklare FileMaker till Square Moon

Vi söker en systemutvecklare som förstärkning till vårt FileMaker-team. Här får du möjlighet att utveckla både dig själv och din talang! Nu söker vi speciellt dig som gillar FileMaker och har ett stort intresse för IT och kanske även viss webbutveckling. Brinner du för att lösa kluriga utmaningar och är redo att ta nästa steg?

 

Vi är Square Moon

Hos oss är personlig utveckling och glädje lika viktigt som hårt slit. Vi arbetar tillsammans i en flexibel och projektorienterad miljö, för att uppnå våra mål gemensamt. Vi vet av erfarenhet att organisationer lyckas bättre med IT-stöd som följsamt och säkert anpassas till nya branschutmaningar. Vårt mål är att tillsammans skapa overkligt bra digitalisering som hjälper våra kunder att nå framgång. Detta gör vi genom att erbjuda smarta kundanpassade lösningar, mycket kunskap och vår vilja att hela tiden utvecklas. Idag är vi ett fantastiskt växande team om 20 anställda och 10 underkonsulter som bistår våra kunder i deras digitaliseringsresa. Våra kontor ligger i Göteborg, Stockholm och Malmö men vi jobbar mycket på distans var i galaxen vi än befinner oss. Ofta sker samarbete i projekt över kontorsgränserna och när vi inte har möjlighet att träffas fysiskt är vi flitiga på Slack där vi blandar trams och seriösa diskussioner.

 

Om tjänsten

Som en del i besättningen jobbar du med duktiga kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av arbetet. Vi jobbar både med egen produktutveckling såväl som spännande uppdrag hos våra kunder. Vi använder agil utvecklingsmetodik och projekthanteringssystem för att hålla koll på vad vi gör och kunden önskar. Med FileMaker och produkter från Claris jobbar du med att systemera databaser, integrera mot webbtjänster samt automatisera arbetsflöden för våra kunder. Vi använder företrädesvis JSON, SQL och scriptning i FileMaker som språk. Tjänsten utgår från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Om dig

Oavsett din nuvarande roll så är du välkommen med din ansökan till oss på Square Moon. Om du kallar dig senior utvecklare med FileMaker eller precis har bekantat dig med plattformen spelar ingen roll. Inte heller kommer det att vara avgörande om du kommer direkt från utbildning, har 10 års arbetslivserfarenhet eller ens att du uppfyller exakt alla punkter på vår önskelista. Det är viktigare för oss att du har rätt inställning, är driven och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi ser framför oss att du:

  • Arbetar bäst som del av ett team
  • Gillar trenden för Low Code
  • Gillar att skriva kod så att andra kan förstå den
  • Öga för design och UI/UX
Vår tjänste - och produktportfölj bygger på Low Code-plattformen FileMaker från Claris, ett helägt dotterbolag till Apple Inc. Har du erfarenhet av att driva kundnära projekt eller programmering i FileMaker så glöm inte att nämna det i din ansökan!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, Heltid Månadslön, gruppbonus och möjlighet till individuell bonus

 

Arbetsgivare

Square Moon AB, 556549-3292

 

Ansökan

Sista dag för ansökan är 15 mars 2022. Skicka din ansökan till jan@squaremoon.se Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nyhet

18 February 2022