Digital transformatör till Square Moon AB

Systemutvecklare till Square Moon AB

Vi behöver fler till vår besättning och söker systemutvecklare som är med och hjälper våra kunder i deras digitala transformation. Här får du möjlighet att utveckla både dig själv och din talang!

 

Systemutvecklare, Full stack developer, Web developer

Vi rekryterar inte till en specifik roll utan utgår från dig och din talang. På Square Moon värderar vi dina personliga egenskaper högt. Vårt mån-team behöver kompletterande talanger för att nå vårt mål. Vi tror att du passar extra bra om du är en person med egenskaper såsom positiv, nyfiken och lagspelare. Vi tror också att du gillar att jobba kundnära och att lösa problem.

 

Square Moon

Square Moons vision är att skapa overkligt bra digitalisering för våra kunder. För att nå dit gillar vi att överträffa våra kunders och kollegors förväntningar. Square Moon har alltid jobbat med kundanpassade system. Vi tror att organisationer lyckas bättre med it-stöd som följsamt och säkert kan anpassas till nya utmaningar. Efter 24 år på den Skandinaviska marknaden har vi byggt upp en gedigen kundbas med nöjda företag som varje dag är beroende av att våra utvecklade systemfunktioner gör sitt jobb. Bland våra kunder hittar du både några av de största, men också mindre snabbväxande företag. Idag är vi ett fantastiskt växande team om 20 anställda och 10 underkonsulter som bistår med våra kunders digitalisering. Vi finns i med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö men jobbar också mycket på distans var vi än befinner oss i världen eller cyber-rymden.

 

Om tjänsten

Vi kan erbjuda en trygg arbetsplats på någon av våra orter i ett stabilt och växande företag. Som en del i besättningen jobbar du med duktiga kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av arbetet. Vi har kommit långt när det gäller hur vi jobbar i projekt, sprider kunskap och delar erfarenheter. Vi är också initiativtagare till utvecklarkonferensen Devcon Scandinavia. Våra tjänster och produkter bygger på Low Code-plattformen FileMaker från Claris, ett helägt dotterbolag till Apple Inc. Efterfrågan på våra produkter växer och här finns också möjlighet att ta aktiv del. Vi ”månar” om varandra och är lyhörda för vad som är viktigt för dig som individ. Vi värnar om en sund balans mellan privatliv och arbetsliv oavsett vilken fas i livet man är.

 

Om dig

Oavsett din nuvarande roll som utvecklare så är du välkommen med din ansökan till oss på Square Moon. Vi tror att du kanske har någon typ av eftergymnasial IT-utbildning, med ett par års arbetslivserfarenhet men det är inget krav. Du är van vid att arbeta i team, men har en förmåga att agera självständigt inom ditt ansvarsområde. För att passa in i gruppen är du prestigelös. Vi tror att du är en vetgirig, och tekniskt kunnig IT-person som vill lära sig mer om Low code och vara med och forma vårt bolag framåt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, Heltid Månadslön, gruppbonus och möjlighet till individuell bonus

 

Arbetsgivare

Square Moon AB, 556549-3292

 

Ansökan

Sista dag för ansökan är 15 januari 2022. Skicka din ansökan till rekrytering_support@premium.se Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nyhet

21 December 2021