//Orderflöden med EDI och elektronisk fakturering

Orderflöden med EDI och elektronisk fakturering

Allt fler kunder efterfrågar våra möjligheter att leverera skräddarsydda orderflöden via EDI med större aktörer inom såväl detaljhandel som dagligvaruhandel. cSalt erbjuder möjligheten att på mycket kort tid sätta upp strömlinjeformade arbetsflöden för orderhantering i mindre bolag med vårt affärssystem cSalt CRM & Order.
Vi har flerårig vana av butikspacksflöden mot dagligvaruhandeln där alla transaktioner från beställning till fakturering sker helt elektroniskt.

Vad är EDI?

Electronic Data Interchange (EDI) är termen för överföring av strukturerad affärsinformation enligt ett överenskommet format. Benämningen EDI refererar ofta till överföring mellan företag av information såsom beställning, orderbekräftelse, leveransavisering och fakturering.
EDI gör det möjligt att på ett säkert och rationellt sätt låta företagens affärssystem direkt utbyta information för sina transaktioner.

Vad kan vi göra med EDI för dig?

Om era kunder och/eller leverantörer kräver EDI koppling för beställning, leveransavisering och fakturering är cSalt CRM & Order ett utmärkt system.
Speciellt gäller detta om din verksamhet kräver en högre grad av skräddarsydda orderflöden via EDI och priset inte får bli för högt.
Vanligt bland våra kunder är att traditionella ”manuella” orderflöden blandas med EDI flöden såsom Representantorderflöde, Butikspacksflöde, Direktorder mfl.
Vi har också stöd för Pall och Kollimärkning. Kollietiketter med streckkoder för SSCC-numrering skapas direkt inne i affärssystemet. Även hållbarhetsetiketter för kortidslagring kan också skapas.

cSalt affärssystem är ett anpassningsbart order och faktureringssystem med många avancerade funktioner såsom strukturartiklar, Stafflade priser, Samlingsfaktura mm.
Att cSalt CRM & Order också kan enkelt kan anpassas till låg kostnad för dina processer gör inte saken sämre.
Med cSalt och våra driftspartners erbjuds en dokumenterat driftssäker affärsplattform där det enda kunden behöver säkerställa är uppkoppling till internet.

Om cSalt?

cSalt levererar anpassningsbara projekt och ordersystem till våra kunder i Sverige och Norge. Vi är ett snabbväxande företag som växer genom våra kunders rekommendationer. Våra stabila och driftsäkra system kan köras via PC, webb eller läsplatta (iPad).
cSalt projekt och ordersystem är alla byggda på en lättanvänd standardplattform som heter FileMaker. Genom att använda FileMaker som bas garanteras du en fortsatt utveckling så att systemen fortsätter att fungera problemfritt via din dator (Mac , Win) och läsplatta (iOS) samt webbläsare (Safari, Chrome, Explorer)

Om EDI Solutions?

All EDI kommunikationen sker via en EDI växel som levereras av EDI solutions. Detta samarbete garanterar att du som kund kan handla med alla större aktörer såsom ICA, Coop, Axfood, ABB, Ericsson mfl.
Vi på cSalt tar ansvar för att dina orderflöden via EDI fungerar som det skall så att du kan fokusera på din verksamhet.

Klicka här för mer information om EDI solutions. 
2016-08-30T10:53:30+00:00