Projektbeskrivning

Fiskano valde ett flexibelt ordersystem Från Premium.  Fiskano har sedan 1992 exporterat havets delikatesser till den nordiska marknaden och är idag en utpräglad cateringdistributör.
 Sedan några år tillbaka finns även ett axplock av produkterna i form av konsumentförpackningar i svenska butiker.
 Fiskano levererar omkring 100 olika frysta seafoodprodukter två gånger i veckan till grossister, industrier och butiker runt om i norden.

För att minska det manuella arbetet vid orderläggningen och kunna ge kunderna tydliga specialdesignade orderbekräftelser behövde Fiskano ett anpassningsbart affärssystem. Premium CRM & Order är just ett sådant system där standardmodulen enkelt kan anpassas med liten tidsinsats.

På bara 2 veckor från beställning fick Fiskano ett flexibelt ordersystem i drift för sin försäljningsverksamhet.
Under denna tid har artikelregistret justerats så att Fiskanos behov för fiskedistribution tillgodoses. För att logistiken sedan skall fungera med centrallagret har även justeringar skett på de beställningar som varje kundorder skall generera.

Fiskanos leveranser varierar mellan fulla bilar och blandade pallar beroende av kund.
Fiskanos sortiment är under konstant utveckling och deras styrka är en god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Det nya affärssystemet har anpassats så att systemet automatiskt hjälper säljaren med hur många förpackningar som får plats på pallen. Statistik för hur många kilo som levererats till olika kunder fås också med automatik.

Genom en god dialog med kunden föds konstant nya idéer inom produktutveckling och användningsområden för att främja ett attraktivt och säljande sortiment. För detta ändamål valde man ett mer flexibelt och anpassningsbart ordersystem.

Mer information om Premium CRM & Order hittar du här.
https://wp.premium.se/produkter/crm-order/

Besök Fiskano här