Projektbeskrivning

I syfte att effektivisera sin testprocess har KVD valt en anpassad version av Mobile Inspector. Mobile inspector är en mobil applikation för besiktning med iPad.
Med införandet av ett helt digitaliserat testflöde har KVD både kunnat minimera risken för överförbara fel samt skapa ett mer enhetligt testflöde för hela organisationen. Resultatet är ett helt skräddarsytt testflöde som är optimerat just för KVDs behov. Integrerat i appen är även fotograferingen av själva objekten samt dokumentationen av de brister som upptäcks under besiktningen. Appen fungerar offline, alltså oavsett var besiktningsmannen befinner sig, utan uppkoppling och hämtar och lämnar data mot flera olika system när uppkoppling finns.

Om KVD: “KVD är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Vi testar, värderar och beskriver grundligt våra auktionsobjekt innan vi lägger upp dem till försäljning på kvd.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingsportalen bilpriser.se samt kvdpro.com – en marknadsplats för maskiner och tunga fordon.”
Internt har KVD använt FileMaker sedan 90-talet och idag används plattformen inom de flesta avdelningar i någon form.

Mobile inspector är en anpassningsbar mobil app för iPad avsedd för olika typer av besiktningar och dokumentation.

Mer om Mobile Inspector hittar du här 
Klicka här för att komma till KVD.