Projektbeskrivning

När Novaflex 1985 lackerade sina första köksluckor hade man en vision om att bli ett kvalitetsstämplat företag med brett sortiment och idag är man där.
Ambitionen, då som nu, var att kunna erbjuda produkter av högsta kvalitet till ett förnuftigt pris. Alla produkter tillverkas av trä från svenska skogar i egen fabrik i Rävlanda. Sortimentet är mycket omfattande och växer hela tiden till kunder i Sverige, Danmark och Norge.

Novaflex erbjuder ett brett sortiment av köksluckor och stommar samt kompletta helkök. Byten av luckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att förnya sitt kök på istället för att riva ut i övrigt fungerande stommar.
Novaflex valde Premiums mobila plattform på iPad för att offline kunna kalkylera vad ett luckbyte skall kosta.

Målsättningen har under utvecklingen varit att snabbt och enkelt kunna få fram pris på ett komplett kök. Novaflex omfattande sortiment gjorde det tidigare mycket svårt att manuellt kalkylera fram priset. Speciellt gäller detta när alla luckor kan väljas med tillval av exempelvis färger, ytbehandlingar och handtag.

Resultatet har blivit en enkel avancerad kalkylator av köksluckor som tillåter säljaren att snabbt få fram en offert på ett kök. Därefter kan säljaren ta samma underlag vidare till fabriken som ett tillverkningsunderlag.

Besök Novaflex inredningar här