/, CRM, Projekt/Tukan Förlag – Projektstyrning och CRM
Tukan Förlag – Projektstyrning och CRM2017-09-21T12:12:42+00:00

Project Description

Om systemet

Tukan förlag har ett skräddarsytt CRM-system byggt för att hantera bokprojekt med titlar och kalkyler. Det innehåller också hela affärsprocessen från offert, order och fakturaunderlag till alla kontakter. I systemet finns också Tukans transporthantering för produktflödet samt olika ekonomiska rapporter.

FileMakersystemet är utvecklat med nya funktioner som erbjuds i nyare versioner. Därför används programmets menyer och layoutväljaren fullt ut. Mycket av manuskörningarna görs med triggers på fält eller layouter allt för att det inte skall finnas ett eget navigeringssystem innanför programmets skal.

Tukan – en udda fågel

Tukan förlag är ett fristående förlag som inte tillhör någon av de stora koncernerna. Det gör oss hängivna i vårt arbete och personligt engagerade i våra kunder.

Tukan förlag är specialiserade på illustrerade böcker i fyrfärg och har en mycket bred och varierande utgivning. Hos oss hittar du färgstarka faktaböcker, originella pysselböcker, inspirerande kokböcker och andra böcker för barn och vuxna som roar och väcker nyfikenhet. Vi har ett mycket brett sortiment med titlar om en mängd populära och aktuella ämnen.

Project Details