Projektbeskrivning

Om systemet

Tukan förlag har ett skräddarsytt CRM-system byggt för att hantera bokprojekt med titlar och kalkyler, samt en omfattande artikelhantering. Det innehåller också hela affärsprocessen från offert, order och fakturaunderlag till alla kontakter. I systemet finns också Tukans transporthantering för produktflödet samt olika ekonomiska rapporter. Till detta så är det kopplat en beräkningsmodul för att hantera alla royalty och avräkningar där försäljningsdata hämtas in via olika API mot interna och externa datakällor.

Tukan – en udda fågel

Tukan förlag är ett fristående förlag som inte tillhör någon av de stora koncernerna. Det gör oss hängivna i vårt arbete och personligt engagerade i våra kunder.

Tukan förlag är specialiserade på illustrerade böcker i fyrfärg och har en mycket bred och varierande utgivning. Hos Tukan finns färgstarka faktaböcker, originella pysselböcker, inspirerande kokböcker och andra böcker för barn och vuxna som roar och väcker nyfikenhet. Tukan har ett mycket brett sortiment med titlar om en mängd populära och aktuella ämnen.