Projektbeskrivning

ExBook

Volvo Cars Visitor Centre ligger i hjärtat av Volvo Cars anläggningar i Torslanda. Här bokas 30000 besökare om året till de guidade turerna som erbjuds i fabriken, på Volvo Cars Brand Experience Centre utställningar som fokuserar på design, säkerhet, miljö och bilar med internetanslutna funktioner samt demobanan, Volvo Cars Demo Centre och Volvohallen, en stor konferensanläggning. Hit välkomnas kunder, företag, organisationer, leverantörer, skolor och privatpersoner på guidade rundturer .

Om systemet

Tillsammans med Volvo Cars Experience (VCE) har vi utvecklat ExBook – ett fullskaligt bokningssystem för Volvo Cars besöksverksamhet i Torslanda. Här tar ett antal geografiskt utspridda bokare emot förfrågningar via telefon och epost och bokar direkt i en anpassningsbar översikt. I samma system bokas externa besökares upplevelsepaket på anläggningen parallellt med interna möten och konferenser.

Beställaren får en fullmatad bokningsbekräftelse på rätt språk som bifogad pdf med epost. Bokningarna personalläggs sedan i en annan vy och statistik över genomförda aktiviteter tas regelbundet ut.

Systemet vidareutvecklas kontinuerligt och vi arbetar på ny funktionalitet där systemet automatiskt skickar ut påminnelser för fabriksturerna med SMS och dessutom med en integration mot medarbetarnas outlook-kalendrar i Office 365.