/, Premium Software/Premium levererar ny produktdatabas (PIM) till större klädtillverkare i Göteborg

Premium levererar ny produktdatabas (PIM) till större klädtillverkare i Göteborg

När affärssystemet inte räcker till för att hantera all produktinformation på flera språk med bilder till rätt försäljningssäsong är det kanske dags att fundera på en PIM system. Med olika webbplatser för olika marknader i kombination med papperskataloger på flera språk växer kraven hela tiden på systemintegrationer som kan mata alla system med rätt information om dina produkter.

Premium Software har på kunds uppdrag utvecklat en skräddarsydd PIM (Product Information Management) plattform som hanterar beskrivningar, bilder, skisser, mm.
Strukturen är utvecklad för att stödja olika försäljningssäsonger där texter och bilder kan vara samma eller skilja sig åt.
PIM databasen hanterar även produktionsskisser och produktionsteknisk information som används som underlag vid katalogproduktionen.
Både produktionsavdelningen och marknadsavdelningen jobbar samtidigt i systemet med flera olika säsonger samtidigt.

Systemet beräknar själv när all information finns tillgänglig för att ta informationen vidare så att ingenting missas eller glöms av.
Externa partners som jobbar med texter till katalogen kan komma in via webbgränssnitt till en begränsad del av systemet.
Gränsnitt finns för att jobba med Ipad på fältet där bilder och noteringar kan tas tillsammans med produktionsteamet.

För mer information om projektet kontakta Jan Book på Premium Software Tel 010-333 39 20.

2014-08-29T09:26:59+00:00