Nyfiken på AI, FileMaker 17, GDPR, LowCode system…

Välkommen till vår framtidsdag onsdag 13 juni fylld med med spännande seminarier och möten med våra utvecklare. Vi bjuder på förtäring. Dessutom fyller vi 20 år vilket gör det extra roligt att bjuda in dig. Vi finns på Flöjelbergsgatan 20C i Mölndal, Fri parkering.

AI, Skrämmande eller stora möjligheter

Ett spännande seminarium där vi berättar om AI (Artificiell Intelligens) så att alla förstår revolutionen som står inför dörren. Vad är tekniken ur en programmerares synvinkel och hur kan vi använda den redan idag? Föredraget hålls av Manuel Alves Martins, grundare och innovatören bakom TimeEdit.

Anmäl dig här

FileMaker 17, vår nya plattform

Välkommen till ett seminarium om nyheterna i FileMaker 17. Nu har det blivit ännu enklare att skapa anpassade appar för dina behov. Vi tittar på nyheterna och går igenom ett antal praktiska exempel.

Anmäl dig här

Datainsamling ute i fält med FileMaker Go

På Premium har vi jobbat flera år med att utveckla system för datainsamling mobilt. Välkommen att ta del av tekniken och inspireras med vad vi kan göra med FileMaker Go idag. Det kan gälla enkäter, besiktning eller annan mobil inventering

Anmäl dig här

Agil systemutveckling, Ett bättre alternativ för dig

När vi vill förändra befintligt system eller ta in nytt systemstöd riskerar det ofta ta längre tid och kosta mer än budgeterat. Välkommen på ett seminarie där vi pratar mer om metodik än system. Vi pratar om begrepp som Low Code, Agil utveckling och mycket mer.

Anmäl dig här

Passa på att träffa en FileMakerutvecklare

Oavsett fråga eller fundering kring FileMaker är du välkommen att diskutera med våra erfarna utvecklare.
Vi bjuder på 40 min. gratis konsultation.

Anmäl dig här

Filemaker 17 i integration med andra system

FileMaker har genom alla tider varit ett utmärkt verktyg när man vill få systemet att integreras och prata med andra system, man har kommit långt med de tekniker som har erbjudits. Från och med version 17 har Filemaker tagit ytterligare ett par stora kliv framåt. Nu är det mycket enklare att hämta data och läsa in den från andra system genom s.k. API:er. Fler och fler system tillhandahåller ett API. Vi kan även låta en FileMaker server agera API och på det sättet låta andra system hämta data från oss.  Vi förklarar begreppen och visar med praktiska exempel hur det kan gå till att både hämta och lämna data via API:er.

Anmäl dig här

GDPR, Vad krävs av dig efter den 25 maj 2018?

Med nya dataskyddsförordningen på plats är det flera saker du bör ha ordning på. Det gäller allt från PUB avtal till samtycken till förteckning samt kategoriseringar. Välkommen till en sammanfattning av hur du kan dra nytta av det vi redan gjort på Premium.

Anmäl dig här

Bekanta dig med våra moduler

Under hela dagen pågår en utställning där vi visar våra färdiga moduler med FileMaker. Systemen är enkla att justera till dina förutsättningar eller kan användas direkt som dom är.

– Order Lager Fakturering
– CRM system
– Enkätsystem
– Mobil besiktning
– Projekthantering
– Personaladministration

Välkommen den 13 juni

Anmäl dig här