//KVD och Premium Software tecknar avtal om support för FileMaker system

KVD och Premium Software tecknar avtal om support för FileMaker system

Internt har KVD använt FileMaker System sedan 90-talet och idag används plattformen inom de flesta avdelningar i någon form.

KVD är idag Sveriges största marknadsplats för personbilar, tunga fordon, maskiner och andra varor av högre värde. Kunderna är företag, myndigheter och privatpersoner.
Det som särskiljer KVD är att man utförligt testar, värderar och beskriver alla auktionsobjekt innan de läggs upp till försäljning på www.kvd.se. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser med värderingsportalen www.bilpriser.se.

Josef Wellmarker är idag IT-chef och har varit med och tagit fram supportavtalet med Premium Software.
– Varje vecka har kvd.se 200 000 besökare som är intresserade av att köpa eller sälja en begagnad bil. Och varje år säljer vi mer än 25 000 bilar, berättar Josef.
Vi ser Premium Software som en naturlig partner för att ge oss applikationssupport och funktionsutveckling på de FileMakersystem som används för verksamheten.

– Vi brinner för KVDs fantastiska affär och dess it-system, säger Jan Book VD på Premium Software. Det finns en lång historik bakom denna affär när det gäller kompetens för att kunna stötta KVD med FileMaker. Vi ser mycket fram emot att få jobba vidare med en av Sveriges bästa affärsmodeller.

Klicka här för mer information om KVD
2017-05-19T14:51:53+00:00