/Vi söker Junior Systemutvecklare
Vi söker Junior Systemutvecklare2017-11-20T10:19:47+00:00

Vi söker junior systemutvecklare. Vill du växa och utvecklas med oss?

Premium System är ett av Sveriges ledande företag inom området databasutveckling med FileMaker. Området där vi växer mest just nu är mobila appar. Bland större kunder återfinns Volvo, Essity (SCA Hygiene), Göteborgs universitet mfl . Vi har idag tusentals användare som dagligen jobbar i våra system.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats som elfte kille, tjej eller nåt däremellan. Vår vision är att skapa en ledande aktör för leverans av anpassningsbara och verksamhetsnära IT-stöd.

Våra verktyg är FileMaker, SQL, PHP och XML/JSON-jonglering för att skapa lösningar i världsklass för avdelningens behov. Vi gillar Agil utveckling i delprojekt och föränderlig specning som itererar fram just det som löser kundens utmaning.

Från vänster: Jan, Sten Martin, Magnus och Peter

FileMaker
PHP
HTML

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både front- och backend-utveckling med andra erfarna kollegor. Vi jobbar agilt i sprintar på vanligtvis en vecka.

Eftersom tjänsten är junior kommer arbetsuppgifterna att variera både över dagen och med tiden. När du blivit varm i kläderna är vårt mål att ge dig ansvar för allt tyngre utvecklingsuppdrag på den plattform vi jobbar inom.

Du växer in i rollen som utvecklare inom något av våra fokusområden mobilt fältarbete, projekthantering och vårt egna affärssystem.

Du får vara med i specningsuppdrag där vi tillsammans med våra kunder bistår med funktionsbeskrivning och prototyper inför kommande utveckling. Troligen kommer du att gilla att få vara med och lösa verksamhetsnära problemställningar inom vitt skilda branscher.

Profil

Vi söker dig som utbildat dig till programmerare på gymnasie eller högskolenivå.

Du känner dig hemma med relationsdatabaser. Meriterande är om du tidigare har jobbat med FileMaker som är vår huvudsakliga databasplattform. Krav för att passa in på tjänsten är också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Dina kvalifikationer

Den viktigaste egenskaper är att du är positiv, vetgirig och datavan. Då brukar det mesta lösa sig.

Som person tror vi att du är duktig på att samarbeta i mindre team. Du är kreativ och tycker om att ta initiativ för att bidra med nya infallsvinklar. Du har fallenhet att arbeta med såväl ny-, och vidareutveckling som förvaltning. Du har ett genuint intresse för kodning och är kvalitetsmedveten i det som vi producerar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För att passa in i gruppen krävs att du har en hög social kompetens och är prestigelös.

Tjänsten utgår från vårt kontor på Flöjelbergsgatan i Mölndal.

Ett absolut krav för att vi skall titta på din ansökan är att du försöker lösa vår lilla uppgift.
Uppgiften hittar du via knappen till höger.
Här hittar du också hur du skall lämna din ansökan med bifogat CV.

Lös uppgiften och ansök

Senaste dag för din ansökan är 31 december 2017.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!