Player AB tecknar avtal med Premium för vidareutveckling av den mobila applikationen TimeSaver

Player AB har funnits sedan 2005 och man är specialister inom mönsterbetong, industrigolv, designgolv samt betongentreprenader från stort till smått.
– De ständiga ökade kraven för väl utfört arbete, garanti och försäkring gör det extra viktigt att välja “rätt hantverkare”, säger Fredrik Player, vd på Player AB. Det gäller inte bara i byggbranschen där vi verkar utan även i it-branschen. Premium System uppfyllde alla de krav vi hade gällande kompetens och trygghet dessutom är dom trevliga och lätta att ha att göra med, forsätter Fredrik.

För drygt sex år sedan påbörjade vi ett projekt, efter att ha dammsugit marknaden, att ta fram en app för att hantera tid- och materialåtgångs-rapportering.
Våra kav var många men långt ifrån orimliga, vi ville ha en enkel app för att underlätta för våra medarbetare men också för att effektivisera företagets rutiner. Det är nu dags att ta TimeSaver till nästa nivå och Premium har visat att dom både kan hantera den tekniska utvecklingen men också hjälpa oss med att få fler företag att använda appen, avslutar Fredrik.
Mattias Jarlstedt, kundansvarig utvecklare hos Premium, berättar att grundstommen i TimeSaver är väldigt bra och den innehåller många användarvänliga funktioner men som alltid när man utvecklar på en agil plattform så strömmar idéerna in på förändringar och förbättringar. En idé vi har nu är att koppla ihop TimeSaver med Premium Affärssystem för att på så vi kunna säkerställa hela processflödet hos Player och framtida kunder, dvs att hantera allt från första kundförfrågan till fakturerat arbete i ett sammanhängande affärssystem.
Mer om Player AB hittar du här