/, Premium Software/Vill du växa och utvecklas med oss?

Vill du växa och utvecklas med oss?

Systemutvecklare till Premium Software 

Vi är ett expansivt IT-startup som specialiserat oss på nischade systemlösningar. Våra produkter återfinns idag inom projekthantering, mobil fältbesiktning samt anpassade ordersystem. Kunder är kommuner och företag i norden. 

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats som sjätte man/kvinna i ett bolag som just nu är i starkt tillväxt. Vår vision är att skapa en ledande leverantör av skräddarsydda IT-stöd där standardsystem inte löser hela uppgiften och system byggda från grunden blir för dyra. 

Vi använder FileMaker, SQL, PHP och XML jonglering för att skapa våra lösningar. Vi gillar Agil utveckling i delprojekt och föränderlig specning som itererar fram just det som löser kundens utmaning. 

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta med både front- och backend-utveckling med andra erfarna kollegor. Vi jobbar agilt i sprintar på vanligtvis en vecka.
Eftersom bolaget är ungt kommer arbetsuppgifterna att variera både över dagen och med tiden. När du blivit varm i kläderna är vårt mål att ge dig ansvar för allt tyngre utvecklingsuppdrag på den plattform vi jobbar inom.
Du växer in i rollen som ansvarig utvecklare inom något av våra fokusområden mobilt fältarbete, Projekthantering och vårt affärssystem.
Du deltar i specningsuppdrag där vi tillsammans med våra kunder bistår med funktionsbeskrivning och prototyper inför kommande utveckling. Det du troligen kommer att gilla är att vara med och lösa verksamhetsnära problemställningar inom vitt skilda branscher.

Profil
Vi söker dig som är programmerare och som har arbetat några år med PHP eller JAVA-utveckling. Du är nyfiken på Apples App utvecklingsplattform, gillar webbutveckling och OpenSource.
Du känner dig hemma med SQL. Meriterande är om du tidigare har jobbat med FileMaker som är vår huvudsakliga databasplattform. Krav för att passa in på tjänsten är också att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Dina kvalifikationer
Som person är du engagerad, ansvarstagande, analytisk och är duktig på att samarbeta i mindre team. Du är kreativ och tycker om att ta initiativ för att bidra med nya lösningar samtidigt som du prioriterar kunden och ser vikten av hög användarvänlighet i produkten. Du har fallenhet att arbeta med såväl ny-, och vidareutveckling som förvaltning. Du har ett genuint intresse för kodning och är kvalitetsmedveten i det som vi producerar. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du har någon typ av eftergymnasial IT-utbildning och kanske jobbat några år. För att passa in i gruppen krävs att du har en hög social kompetens och är prestigelös. Vidare att du är van vid att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att agera självständigt inom ditt ansvarsområde.

Tjänsten utgår från vårt kontor på Flöjelbergsgatan i Mölndal.

Anmäl ditt intresse
Ett absolut krav för att vi skall titta på din ansökan är att du försöker lösa vår lilla uppgift. Uppgiften hittar du i länken längst ner.
Här hittar du också hur du skall lämna din ansökan med bifogat CV. Senaste dag för din ansökan är 28 februari 2017.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt! 

Premium Software AB startades 2013. Affärsidén är att erbjuda flexibla anpassade systemstöd inom branscher där standardsystem inte passar lika bra. En del av bolagets framgång ligger i den plattform som används som gör det möjligt att på kort tid skapa verksamhetsnära anpassningar. Bolaget startades ur konsultbolaget Premium System som funnits i Göteborg sedan 1998. Produktmodulerna som marknadsförs är samlade under varumärket cSalt.

Premium Software AB www.dev.premium.se Flöjelbergsgatan 20C
431 37 Mölndal 010-333 39 20

 

Klicka här för att komma till uppgiften. 
2017-08-11T07:07:22+00:00