Om oss

Premium är utvecklat och försäljs av oss på Square Moon AB

Vi drivs av att accelerera våra kunders digitalisering med enkelt anpassningsbara system.Organisationer lyckas bättre med it-stöd som följsamt och säkert kan anpassas till nya utmaningar.

På Square Moon hittar du

Konsulter inom FileMaker, integration och webb för utveckling av skräddarsydda lösningar.
Färdiga produkter med på Claris plattformar som är redo att anpassas vidare.
Licenser av FileMaker, Claris produkter och tilläggsprogramvaror.
Hosting av FileMaker utvecklade av dig eller oss.
Utbildning i FileMaker.

Många IT-system är idag utformade med för lite flexibilitet. Det ger långa ledtider när dina digitala verktyg behöver anpassas till nödvändiga förändringar i din verksamhet.

Vi tror att ni lyckas bättre när era it-stöd följsamt och säkert kan anpassas till nya utmaningar. Användare som får vara med och påverka sitt systemstöd, känner också en större delaktighet vilket skapar engagemang istället för frustration.


Square Moon en del av Aderian group

Sedan hösten 2022 är SquareMoon en del av IT-koncernen Aderian.
Aderian idé är att samla entreprenörsdrivna bolag med unika kompetenser inom IT-området. Målet är att bli ledande inom IT-jänster inriktade på små och medelstora företag.

Med samarbetet kan vi bredda vårt erbjudande och samarbeta på de områden som är viktiga för vår konkurrenskraft.

Lokalkännedom och mångårig branscherfarenhet är gemensamma nämnare när de enskilda bolagen möter en högre efterfrågan av IT-tjänster.

Tillsammans kan uppdragen utvidgas på såväl nationell som internationell nivå med fokus på IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.


Tjänsteföretagen i Aderian Group

Aderian Stockholm har över 15 års erfarenhet av att stödja små och medelstora organisationers medarbetare och IT-miljöer. Som komplett IT-partner erbjuder vi paketerade lösningar inom infrastrukturdrift, support, molntjänster och IT-säkerhet .

Canmer Data är en lokal IT-partner i Göteborg och hjälper små och medelstora företag att ta ett helhetsansvar för IT-miljön, oavsett om den finns i molnet eller lokalt. Canmer fungerar som en förlängning av sina kunders verksamhet där man jobbar mot samma mål. Utifrån support och strategisk rådgivning säkerställs att varje användare har rätt verktyg för att utföra sitt arbete. Canmer har ett 20-tal anställda.

CC IT grundades 2006 med visionen att bli en ledande IT-leverantör till företag i Öresundsregionen. Idag har CC IT fler än 300 företag och verksamheter i olika storlek som valt bolaget som sin partner, stöd och guide i den snabbt växande och föränderliga IT-djungeln. CC IT är idag en av de branschledande leverantörerna av Hållbar IT i Sverige. Bolaget har ett 20-tal anställda och kontor i Malmö och Helsingborg.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, system- och produktlösningar. CoreIT hjälper kunder att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. Åke Holmberg är VD och sitter även i styrelsen för Nordic IT Group. Bolaget har ca 80 anställda och kontor i Örnsköldsvik och Stockholm.

DNS IT har funnits sedan 1995. De projekterar, distribuerar, installerar och underhåller IT-system och -utrustning åt företag. Det gäller även nätverksinfrastruktur och övervakning av servrar liksom backuptjänster. Med utgångspunkt i Malmö har de fem anställda rikstäckande serviceuppdrag.

Kullander har specifikt fokus på Apple som i över 30 år har varit en del av bolagets vardag. Idag fungerar Kullander som stöd åt kundernas IT-avdelning genom avtalstjänster som Microsoft 365, infrastruktur/nätverk från Cisco Meraki och enhetshantering via Jamf PRO (Apple Management). Kullander har 26 anställda, ett fullskaligt Apple-showroom och konsultavdelning med ett par kontor i Malmö.

Vi har lång och bred erfarenhet inom IT och risk management. Vi är specialister på förebyggande administrativ säkerhet och stöttar genom helhetslösningar verksamheter som aktivt och preventivt arbetar med sina säkerhetsfrågor. Security Solution Scandinavia AB har sitt huvudkontor i Göteborg men är idag även verksamma i Europa.

Zelly är ett ledande ”born-in-the-cloud” företag med fokus på SMB-företag. Zelly utvecklar och optimerar attraktiva molntjänster från Microsoft och ser till att sina kunder har tillgång till de bäst lämpade systemen för deras verksamhet – oavsett storlek eller bolagsform. Zelly drivs från Stockholm och har starka partnerskap med Microsoft. Zelly erbjuder paketeringar och tjänster inom Microsoft 365, Azure och Dynamics 365 med fokus på säkerhet, flexibilitet, användarvänlighet och tillgänglighet. Zelly har ett 30-tal anställda.